Hozzávalók:
- 8 g olívaolaj
- 20 g kókuszzsír
- 480 g csirkemell
- 1 fej lilahagyma (70g)
- 2 paradicsom (230g)
- 200 g brokkoli
- 270 g görög joghurt
- 120 g light trappista sajt
- 45 g füstölt sajt (karaván)
- só, bors, szárnyas fűszerkeverék
Elkészítés:
Vágjuk vékony szeletekre a csirkemellet, és fűszerezzük be. Hagyjuk kicsit állni, majd a kókuszzsíron teflon edényben süssük át (kb. 4-5 perc mindkét oldalát). Karikákra szeleteljük fel a hagymát és a paradicsomot, kisebb darabokra a brokkolit. A brokkolit enyhén sós vízbe főzzük kb. 5-10 percet, hogy még roppanós maradjon. Reszeljük le a sajtokat, és keverjük őket össze. Jénai alját és oldalát kenjük ki az olíva olajjal. Az alját fedjük be a csirkehússal, rakjuk rá a hagyma-, és paradicsomkarikákat, halmozzuk rá egyenletesen elosztva a brokkolit, majd egyenletesen oszlassuk el rajta a görög joghurtot, és a sajtot. 180°os sütőben alsó felső sütéssel addig süssük míg a sajt megpirul!