Hozzávalók:
- 170 g jégsaláta
- 2 szál újhagyma (kb.60g)
- 1 kisebb lilahagyma (kb.60g)
- 180 g koktélparadicsom
- 10 dkg csirkemell
- 120 g Pilos görög joghurt
- 10 g foghagyma
- Citromlé (kb.6g)
- só, bors
- kókuszzsír
Elkészítés:
A csirkemellet kockázzuk fel, serpenyőben pirítsuk meg, sózzuk, borsozzuk. Vágjuk fel a jégsalátát, karikázzuk fel a hagymákat, vágjuk félbe a paradicsomokat. Tegyük bele egy tálba és keverjük össze a foghagymával, citromlével és joghurttal, sóval, borssal ízlés szerint ízesítsük!
Tipp: Ha már unod a natúr foghagymás ízeket, a pennyben lehet kapni saláta fűszert, fokhagyma, citromlé, só, bors helyett azzal is fűszerezhetjük.
Kiváló vacsorára!